Nieuwbouw

Molthoff bouwt uw nieuwe woning geheel energie-neutraal, dampdoorlatend, luchtdicht, ecologisch en bio-based, waardoor een hoog wooncomfort gecreërd wordt, waarmee u wonen als een waar genot gaat ervaren.
Door ons vernuftige, unieke technisch woningconcept, bouwen wij voor u een woning die hiermee klaar is voor de toekomst. Ook de energie-rekening behoort hiermee tot het verleden.
Bij onze uitgekiende bouwmethodiek betaald u eerder minder dan meer als de huidige reguliere bouwmethoden.

Door de vrije overspanning van de verdiepingvloer, ontstaat er een ongelimiteerde vrijheid in de indeling van de binnenwanden. Deze zijn op elk gewenst moment te herindelen. Door mogelijke toekomstige verandering in de gezinssitutie is wijziging per direct toepasbaar. Hiermee is uw woning ten allen tijde klaar voor de toekomst!

Door ons Plug en play systeem zijn ingewikkelde technische installaties overbodig. Dit bespaart investeringskosten en energie. Om wensen van de klant zo uitgebreid mogelijk te maken, bieden wij de toepasbaarheid om in elke ruimte afzonderlijk desgewenst infra-roodverwarming, Co2 verversingapparatuur, mechanische- of natuurlijke ventilatie te realiseren. Dit doen wij dus met onze plug en play systematiek.

Bij interesse informeren wij u daar graag nader over.
Langbroekerdijk B1 01
Aannemersbedrijf Molthoff BV - Wijk bij Duurstede
Langbroekerdijk B1 01a