Verbouwing

Wanneer u uw huidige woning of bedrijfspand wilt verbouwen, kunt u van begin tot eind bij Molthoff terecht voor advies, tekeningen, projectbegeleiding en de totale uitvoering van de verbouwing.

Ons streven bij verbouwingen is om de schil zo dampdoorlatend, ecologisch, bio-based en energie-neutraal mogelijk te maken. Dit doen wij zoveel mogelijk met behoud van het bestaande karakter.

Omdat de invoering van het energie-label thans een feit is geworden, is het aantrekkelijk om een zo hoog mogelijk energie-label te behalen tijdens de verbouwing. Vaak zijn hier alternatieve energiebronnen, zoals zon, wind en warm aardwater zeer gewenst. Ook hierin zijn wij gespecialiseerd dmv de toepassing van pellet-kachels, zonnepanelen, heat-pipes, etc. Wij hebben dit reeds meermaals toegepast en adviseren u graag in deze.

Bij overweging tot aankoop van een woning gaan wij gratis op bezichtiging met u mee, voor een onafhankelijk advies voor de conditie van de woning en ramingkosten betreffende een eventuele aankoop.
Wij staan graag voor u klaar. 
Traay Driebergen
Traay Driebergen